Čan-čuang čchi-kung

Připravili jsme pro vás třídílný kurz čchi-kung "postoj sloupu" - Čan-čuang

CHAN CHUANG CHI KUNG - ZHAN ZHUANG QI GONG.

Název cvičení Čan-čuang se dá přeložit jako "stát jako sloup" a jde o základní tajči čchi-kung. Jedná se o cvičení, se kterým se v tradičních školách začíná a jeho zvládnutí je podmínkou k možnosti studovat sestavu tajči tchao-lu.

Kurz se skládá ze tří částí, ve kterých se naučíme tři různé metody nácviku "postoje sloupu". Cílem cvičení je uvolnění páteře a celého těla za účelem postupného zprůchodnění drah. Hluboká relaxace na tělesné, duševní i duchovní úrovni, zlepšení schopnosti soustředění...

Cvičení čan-čuangu je nezbytné pro porozumění pravé podstatě tajči. Bez zvládnutí tohoto cvičení není vaše sestava tajči skutečné tajči a z vlastní zkušenosti mohu říct, že bez čan-čuangu je cvičení 108 forem vnímáno spíše jako utrpení než uvolnění.

Cvičení čan-čuang není žádným způsobem náročné na prostor nebo na paměť, může se mu věnovat úplně každý.  Kurz je proto vhodný pro začátečníky stejně jako pro pokročilé. 

KDY: Kurz proběhne v neděli 15.1., 12.2. a 12.3., vždy od 14 do 18 hod.
KDE: tělocvična při DDM Masarykova 70, Teplice
S SEBOU: Volné, teplé sportovní oblečení a přezuvky, teplý nápoj ...
CENA:  1650,- Kč (členové klubu mají slevu dle aktuálního cenníku)

Přihlášky posílejte na adresu taiji@email.cz, nejpozději do 11.1. 2017, stačí pouze napsat "hlásím se" + vaše jméno a klub (město). Děkuji.

 

 

Česká asociace taijiquan

Vytvořeno službou Webnode